ADVIES EN MEER:
Kennis is macht, kennis delen is kracht. Ik breng mijn kennis en ervaring in de Automotive mee en vanuit een positieve en creatieve insteek help ik je de visie te vormen, de vaardigheden te definiëren, stimulansen, middelen en het actieplan te maken. En daarna vooral gewoon te doen! Het belangrijkste is dat je de eerste juiste stap zet om dichter bij je doel te komen. 

ERVARING: Hoe je omgaat met wat je overkomt.

Gedurende mijn carrière in de Automotive heb ik unieke situaties mogen meemaken. Prachtige uitdagingen zoals vanuit het niets de meest klantgerichte importeurs-aftersales afdeling opzetten. Een Europees service concept samenstellen en bijbehorend trainingsprogramma ontwikkelen, Accessoire programma en een nationaal technisch kenniscentrum opzetten. Het ging niet altijd over rozen. Ook een faillissement van de fabrikant met bijna 2 jaar overleven onder regie van een curator, overnames, merkwijziging, Benelux samenvoegingen (en weer uit elkaar halen), markt-exit en merk-synergiën zijn de revue gepasseerd.


En juist dit soort onvoorziene en uitdagende situaties hebben me verrijkt omdat je niet vanuit een comfortzone kan werken. Er is vrijwel geen vakdiscipline waar ik niet mee te maken heb gehad. En eerlijk is eerlijk, soms sta je voor vuren waarvan je denkt: bestaat er een scenario dat dit goed gaat? En zolang je de goede dingen blijft doen, dan zit er achter iedere wolk een zonnetje. En soms moet je zelf dat zonnetje zijn. Niet met vallen en opstaan maar door te gaan staan en opvallen! Vergis je nooit in de kracht van positief denken. Bereidheid om verandering te omarmen brengt je verder dan wat dan ook.

Gedurende al die avonturen en avonduren heb ik een groot netwerk opgebouwd waar ik graag mijn kennis mee uitwissel. Niemand weet alles en samen weet je altijd meer. Je komt altijd tot een plan of oplossing als je de mensen weet te vinden en open staat voor hun input.