Bij ARJEN HARKEMA Training | Coaching | Advies staat Coaching in het midden, precies waar het thuishoort. Coaching brengt een topsporter tot nog grotere hoogte, juist door aandacht te geven aan het perfectioneren waar je goed in bent. In mijn ogen is het ultieme doel van Coaching het beste uit de ander te halen. Dit doe je samen door uit te vinden wat je bezig houdt, wat je drijfveren zijn, welk doel je nastreeft, je op koers te houden, je uit te dagen en ook echt wel eens respectvol te confronteren. Zonder wrijving geen glans. Door training, coaching en advies te combineren krijg je maximaal resultaat. Zeker als je een gedragsverandering of een procesverandering wil bewerkstelligen. Met de juiste coaching kan je het verschil maken door de juiste dingen knettergoed te doen om van goed naar geweldig te worden.

Coaching uit eigen ervaring

Zelf heb ik twee coaches, Gisella en Marco. 

Gisella:

Gisella heeft me geholpen bij het onderzoeken waar mijn kracht in het zakelijk leven nu werkelijk ligt. Ze heeft me geholpen een juist beeld van mezelf te vormen, niet door wat ik deed in het zakelijk leven maar wie ik ben als persoon en waar ik energie en motivatie van krijg. Om dat naar boven te halen vergt specialisme en dat heeft ze. Dankzij haar was de beslissing om mijn eigen bedrijf te beginnen een stuk gemakkelijker. De wens was er, alleen zat deze opgesloten in het oude. Dat heeft ze bij me los weten te maken en me daarmee enorm geholpen.


Marco:

Marco is een ondernemerscoach. Hij heeft me geholpen met het inkaderen van mijn bedrijfsboodschap. Op zoek gaan naar waarom ik juist zo'n overtuiging heb dat klantgericht ondernemen de toekomst heeft. En vervolgens hoe ik dit ga doen en ook wat. Mensen die me een beetje beter kennen, weten dat ik soms een trechter nodig heb om al mijn ideeën een beetje richting te geven. Als je een creatieve geest hebt dan heb je meer ideeën dan tijd. 


Mijn coaches hebben mij vanuit hun kennis en ervaring enorm geholpen. Mijn brede kennis en ervaring binnen de automotive, mijn klantperspectief en passie voor persoonlijke ontwikkeling zet ik in om jou te helpen om nog beter te worden. Juist door eens anders naar zaken te kijken en de gewone dingen ongewoon goed te doen. Je zal merken dat je succesvoller wordt, blijere klanten hebt die meer geld bij je uitgeven en de grootste bonus: Je wordt er zelf gelukkiger van.