Elektrische Voertuig (EV) trainingen
Brons - Zilver - Goud

Wil je relevant blijven in je rol als vertrouwd adviseur op het gebied van mobiliteit? Ga dan voor GOUD met onze professionele, praktische en vooral interessante training van Elektrische voertuigen. Ik werk nauw samen met de EV academy en ben daarnaast een van de ontwikkelaars van de training. 
Meer weten? Laat een bericht achter op mijn contactpagina

Trainingen Elektrische Voertuigen (EV)

Gecertificeerd, geïnspireerd en gemotiveerd!

Elektrische voertuigen zijn niet nieuw. Al in 1835 werd het eerste exemplaar uitgevonden, door een Nederlander zelfs. En toch heeft het heel lang geduurd voordat elektrische voertuigen definitief doorbraken.
Of het nu een micro-, mild-, volledig- of stekkerhybride is, samen met volledig elektrische auto's is elektrificatie niet meer weg te denken in de autoverkoop. Deze transitie wordt aangejaagd door klimaatdoelen die vastliggen in het wereldwijde klimaatakkoord. En wat weten we hier eigenlijk van? 

In EV GOUD geven we hier onder andere antwoord op. Maar ook accutechnologie, laadmogelijkheden, subsidies, waterstof en synthetische brandstoffen komen aan de orde. Of zoals een cursist mooi samenvatte: Ik heb antwoord gekregen op vragen waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden.

Je zal merken dat je gedurende de cursus geïnspireerd raakt, ook al ben je kritisch op het onderwerp. Juist met de kennis die je opdoet kan je op juiste argumenten beslissen. Je wordt nergens toe gedwongen.

Wij zijn gemotiveerd om je van de allerbeste informatie te voorzien. En met wij bedoel ik de EV Academy. Ik werk nauw samen met de EV academy en heb de training mede ontwikkeld. Je krijgt de training dus uit eerste hand.
Bij goed gevolg krijg je een certificaat en we bezorgen je de meest actuele informatie in de EV App. We garanderen je dat je geïnspireerd raakt van de materie en gemotiveerd blijft als mobiliteitsspecialist!


Certificering Elektrische voertuigen

Gecertificeerd en gemotiveerd, in het bezit van de NEN9140 certificering waarmee ik veilig kan werken aan Elektrische Voertuigen. Vakinhoudelijk ben ik door het SVKM gecertificeerd als EV-adviseur op Expert niveau. Hiermee is de vakinhoudelijke kwaliteit en de veiligheid tijdens een een training geborgd. Ook verzorg ik zelf NEN9140 trainingen voor bergers zodat ze veilig een elektrische auto kunnen bergen en vervoeren. Deze trainingen worden door een onafhankelijke certificeringsbedrijf na afloop getoetst.