BETER DOOR LEREN bij ARJEN HARKEMA Training | Coaching | Advies

Of je nu een nieuwe vaardigheid wil leren of beter wil worden in wat je al doet, training is onlosmakelijk verbonden aan goed werknemer- en werkgeverschap. De mogelijkheden van training zijn enorm toegenomen en hebben de drempel verlaagd. Denk bijvoorbeeld aan online trainingen en alle instructiefilmpjes op YouTube. 

Online trainingen en "klaslokaal" training vullen elkaar goed aan. Juist door fysiek samen te zijn kan je ervaringen delen en contacten leggen. 

En wist je dat het goed is voor de ontwikkeling van je hersenen om regelmatig informatie tot je te nemen? 

AUTOMOTIVE EN KLANT bij ARJEN HARKEMA Training | Coaching | Advies: Een tevreden klant, da's interessant...
Automotive is mijn specialisme en passie. Een terugkerende, blije klant is de ruggengraat van een gezond garagebedrijf. Een goede implementatie van een (After-)sales marketing strategie is hiervoor erg belangrijk. Dit is mensenwerk gesteund door de juiste processen en gereedschappen. Op alle drie de vlakken kan ik je helpen om een nog succesvollere versie van jezelf te creëren. Altijd met het vizier op de klant, het doel en natuurlijk plezier. De rol van de auto is slechts een invulling van de mobiliteitsdrang van de mens. Om die reden staat de mens altijd op het hoofdpodium. 
Reken er op dat klantgericht ondernemen het in de toekomst gaat winnen van de doelgerichte benadering die nog veel voorkomt. En ik daag je graag uit om de invalshoek vanuit de klant te onderzoeken. Daar hoort vanzelfsprekend een persoonlijk ontwikkelingstraject bij. Op het moment dat de puzzelstukjes dan op zijn plek vallen, ervaar je het niet als verandering maar als verbetering. Verandering leidt tot weerstand en verbetering is vaak niet te stoppen. Succes is de beste motivator en daar wil ik met je naar op zoek. 

Trainen doe je voor Later........mét Later 

Samen kom je verder. Je zal mij regelmatig tegenkomen bij Later Academy. Daar werk ik met heel veel plezier samen met André en Bas. We hebben elk ons specialisme en daarnaast door de jaren heen een gemeenschappelijke basis opgebouwd. Daarmee kunnen we elkaar vervangen, aanvullen en verbeteren. Vanuit een zelfstandig startpunt met gemeenschappelijke interesse, humor en enthousiasme. En dat voel je als cursist en opdrachtgever. Hier wil je vast meer van weten:  Home - Later Academy

Enkele voorbeelden van trainingen die ik heb verzorgd:

- Werking en toepassing rijhulpsystemen (ADAS) voor verkopers en service adviseurs in opdracht van twee importeurs voor in totaal 9 merken.

- Product trainingen voor top 3 merk.
- Showroomsessies elektrisch rijden. Programma voor klanten in de showroom van de dealers. 

- Elektrische voertuigen trainingen voor verkopers, serviceadviseurs, leasemedewerkers, leaseadviseurs en restwaarde specialisten. 

- EV training NEN9140 voor bergingsbedrijven.
- Implementatie van een nieuw service platform voor een top 5 automerk. 

- (Her)introductie van een Service systeem van een premium merk. Traject waarbij kennis, vaardigheid en gedrag samenkomt.
- Ontwikkeling en uitrol van een organisatie brede garantietraining voor een premium merk. 4 verschillende doelgroep trainingen
- Franchise standaarden training. Van theorie naar praktijk voor 8 merken.
- Instructievideo's.
- etc, etc.